Undervisning

LNH Water tilbyder undervisning indenfor områderne GIS (QGIS og ArcGIS), afløbssystemmodeller og hydraulisk modellering. Undervisningen kan være special-designet kurser/workshops af kortere varighed (<5 dage) til en eller flere medarbejdere, eller varetagelse af hele MSc og BSc kurser på videregående uddannelser.

Undervisningen vil i de fleste tilfælde bestå af en kombination af oplæg/forelæsninger og øvelser og have et stort fokus på aktiv inddragelse af deltagerne samt hands-on erfaring med relevant software indenfor ovenstående områder. 

Alle LNH Waters medarbejdere har mange års erfaring med undervisning på videregående uddannelser samt udvikling og afholdelse af workshops med afgrænsede læringsmål.


Kontakt Per Skougaard Kaspersen for mere information om undervisningsmulighederne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere