Teaching

LNH Water tilbyder undervisning indenfor områderne GIS (QGIS og ArcGIS), afløbssystemmodeller og hydraulisk modellering. Undervisningen kan være special-designet kurser/workshops af kortere varighed (<5 dage) til en eller flere medarbejdere, eller varetagelse af hele MSc og BSc kurser på videregående uddannelser.

Undervisningen vil i de fleste tilfælde bestå af en kombination af oplæg/forelæsninger og øvelser og have et stort fokus på aktiv inddragelse af deltagerne samt hands-on erfaring med relevant software indenfor ovenstående områder. 

All LNH Water's employees have many years of experience with teaching in higher education as well as the development and facilitation of workshops with defined learning objectives.


Contact Per Skougaard Kaspersen for more information about the teaching opportunities. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere